Yhteystiedot

Pirjo Korpela

Varhaiskasvatusyksikön johtaja

Moon Pohojammaalta Savon kautta Pirkanmaalle löytänyt musiikki- ja käsityösuuntautunut päiväkodin johtaja. Rakastan lapsia, ihmisiä ja Jeesusta. Ja salmiakkia. Värillä ei oo väliä kuhan se on keltaasta.

Hanna

Varhaiskasvatusyksikön apulaisjohtaja

Kihniöllä lapsuuteni viettänyt, mistä Etelä-Suomen ja Lahden kautta Tampereelle tieni löytänyt. Parhautta elämässä ja varhaiskasvatuksen opettajan työssä ovat eväsretket, kahvi ja jäätelö, laulaminen ja valokuvaaminen.

Arja

Emäntä

Mie olen lähtenyt Savonlinnasta ja Pohjanmaan kautta tullut Pirkanmaalle. Olen monipuolinen ihmissuhdetyön ammattilainen ja minulle on tärkeää työskennellä ihmisten parissa ja auttamistyössä. Minulta löytyy syliä ja sydäntä lapsille.

Milla-Mari

Varhaiskasvatuksen opettaja

Jonna

Olen varhaiskasvatuksen opettaja kotoisin Etelä-Pohjanmaalta. Rakastan rauhaa ja selkeyttä, ja niistä käsin pyrin myös työskentelemään lasten kanssa Kullannupussa. Pohdiskelen paljon, innostun helposti, nautin musiikista ja lataudun parhaiten kotona.

Katri

Olen alkujaan Jyväskylästä ja Lempäälään muuttanut. Opiskelen oppisopimuksella lastenhoitajaksi. Tykkään ihmisistä ja iltakävelyistä. Suklaa on sydän.

Awa

Tanssista, musiikista ja liikunnasta nauttiva lähihoitaja, kotoisin Etelä-Pohjanmaalta. Tavoitteeni on olla Kullannupun lapsille turvallinen ja rakastava kasvattaja.

Anne

Olen asunut Pirkanmaalla vasta muutamia vuosia, kotoisin olen Pohjanmaalta. Työssäni varhaiskasvatuksen opettajana mieluisia ja tärkeitä ovat lasten kiireettömät kohtaamiset arjessa. Lisäksi saan päivittäin olla mukana iloisten oivallusten, leikin maailmojen ja uuden oppimisen äärellä. Vapaa-aikaa vietän mielelläni lenkkeilen koirakamujeni kanssa tai erilaisten kädentöiden parissa.

Pälvi

Olen palannut takaisin juurilleni, lastenhoitajan työn pariin. Koen tärkeänä, kun saan olla kasvattamassa näitä ihania Jumalan helmiä! Kunpa jokainen lapsi saisi nähdä itsensä niin, miten Jeesus heidät näkee. Toivon voivani välittää heille sitä työni kautta. Erityinen kiinnostuksen kohteeni on olla tukemassa ja opettamassa lapsille itseilmaisun- ja itsesäätelyn taitoja. Vapaa-aikani menee mukavasti oman perheeni ja eläinten kanssa touhutessa pientilallamme.

Verkkolaskujen vastaanotto

Operaattori: Open Text Oy

Verkkolaskuosoite: 003731798756

OVT-tunnus: 003731798756

Sähköpostilaskujen skannausosoite: paivakotikullannuppu@heeros-invoices-fi.com