Yhteystiedot

Pirjo Korpela

Päiväkodin johtaja

Moon Pohojammaalta Savon kautta Pirkanmaalle löytänyt musiikki- ja käsityösuuntautunut päiväkodin johtaja. Rakastan lapsia, ihmisiä ja Jeesusta. Ja salmiakkia. Värillä ei oo väliä kuhan se on keltaasta.

Anna

Mä olen tamperelaistunut pääkaupunkiseutulainen, ammatiltani varhaiskasvatuksen opettaja. Tykkään hassutella, tanssia, lukea kirjoja, laulaa ja pelata lautapelejä. Lempituoksuni on kardemumma.

Jonna

Pohojammaalta Pirkammaalle muuttanut varhaiskasvatuksen opettaja. Rakastan rauhaa, hiljaisuutta ja luovuutta. Lataudun parhaiten kotona tai luonnossa. Erityisesti musiikki on lähellä sydäntäni sekä sisustaminen ja valokuvaaminen.

Johanna

Vaik mie lähtisin Karjalasta, nii Karjala ei lähe miust. Työssäni varhaiskasvatuksen hoitajana pidän tärkeänä lähimmäisen rakkauden osoittamista, lapsen aitoa kohtaamista sekä jokaisen huomioimista omana persoonanaan. Pidän laulamisesta ja vahvast kahvist ja kyl suklaa menee kahvin ohi.

Katri

Emäntä

Alkujaan Jyväskylästä Lempäälään muuttanut päiväkodin emäntä. Olen kotitalous- ja peruspalvelualan ammattilainen. Tykkään ihmisistä ja iltakävelyistä. Suklaa on sydän.

Hanna

Kihniöllä lapsuuteni viettänyt, mistä Etelä-Suomen ja Lahden kautta Tampereelle tieni löytänyt. Parhautta elämässä ja varhaiskasvatuksen opettajan työssä ovat eväsretket, kahvi ja jäätelö, laulaminen ja valokuvaaminen.

Tiina Oslanus-Matilainen

Taloushallinto ja laskutus

Verkkolaskujen vastaanotto

Operaattori: Apix Messaging Oy (003723327487)

Verkkolaskuosoite: 003731798756

OVT-tunnus: 003731798756

Sähköpostilaskujen skannausosoite: 003731798756@procountor.apix.fi