Yhteystiedot

Pirjo Korpela

Päiväkodin johtaja

Moon Pohojammaalta Savon kautta Pirkanmaalle löytänyt musiikki- ja käsityösuuntautunut päiväkodin johtaja. Rakastan lapsia, ihmisiä ja Jeesusta. Ja salmiakkia. Värillä ei oo väliä kuhan se on keltaasta.

Hanna

Päiväkodin varajohtaja

Kihniöllä lapsuuteni viettänyt, mistä Etelä-Suomen ja Lahden kautta Tampereelle tieni löytänyt. Parhautta elämässä ja varhaiskasvatuksen opettajan työssä ovat eväsretket, kahvi ja jäätelö, laulaminen ja valokuvaaminen.

Arja

Emäntä

Mie olen lähtenyt Savonlinnasta ja Pohjanmaan kautta tullut Pirkanmaalle. Olen monipuolinen ihmissuhdetyön ammattilainen ja minulle on tärkeää työskennellä ihmisten parissa ja auttamistyössä. Minulta löytyy syliä ja sydäntä lapsille.

Anna

Mä olen tamperelaistunut pääkaupunkiseutulainen, ammatiltani varhaiskasvatuksen opettaja. Tykkään hassutella, tanssia, lukea kirjoja, laulaa ja pelata lautapelejä. Lempituoksuni on kardemumma.

Jonna

Olen varhaiskasvatuksen opettaja kotoisin Etelä-Pohjanmaalta. Rakastan rauhaa ja selkeyttä, ja niistä käsin pyrin myös työskentelemään lasten kanssa Kullannupussa. Pohdiskelen paljon, innostun helposti, nautin musiikista ja lataudun parhaiten kotona.

Johanna

Vaik mie lähtisin Karjalasta, nii Karjala ei lähe miust. Työssäni varhaiskasvatuksen hoitajana pidän tärkeänä lähimmäisen rakkauden osoittamista, lapsen aitoa kohtaamista sekä jokaisen huomioimista omana persoonanaan. Pidän laulamisesta ja vahvast kahvist ja kyl suklaa menee kahvin ohi.

Katri

Alkujaan Jyväskylästä Lempäälään muuttanut päiväkodin emäntä. Olen kotitalous- ja peruspalvelualan ammattilainen. Tykkään ihmisistä ja iltakävelyistä. Suklaa on sydän.

Lasse

Ahvenanmaalta monen mutkan kautta Tampereelle vasta asettunut varhaisiän musiikkikasvattaja. Pallourheilu, musiikki ja teatteri ovat minulle sydämen asioita. Nautin myös filosofisista keskusteluista, shakista sekä trooppisten hedelmien kasvattamisesta. Lempivärini on viininpunainen ja lempikengät crocsit.

Nöpöhelena

Olen paljasjaloin kulkeva Tampereen likka. Käytän joka päivä pensseliä ja akvarellivärejä. Rakastan lasten oivalluksia ja iloa, joka heistä tarttuu.

Awa

Tanssista, musiikista ja liikunnasta nauttiva lähihoitaja, kotoisin Etelä-Pohjanmaalta. Tavoitteeni on olla Kullannupun lapsille turvallinen ja rakastava kasvattaja.

Linda

Olen Hämeenlinnasta kotoisin oleva lastenhoitaja, joka löysi tiensä Tampereelle syksyllä 2020. Olen koulutukseltani lähihoitaja ja seurakuntatyöntekijä ja palvelen Tampereen vapaakirkkoseurakunnassa musiikissa. Musiikin lisäksi arkeeni kuuluu jokapäiväinen liikunta. Rakastan nähdä lasten onnistumisia ja kehitystä, sekä tanssia ja laulaa heidän kanssaan!

Anne

Olen asunut Pirkanmaalla vasta muutamia vuosia, kotoisin olen Pohjanmaalta. Työssäni varhaiskasvatuksen opettajana mieluisia ja tärkeitä ovat lasten kiireettömät kohtaamiset arjessa. Lisäksi saan päivittäin olla mukana iloisten oivallusten, leikin maailmojen ja uuden oppimisen äärellä. Vapaa-aikaa vietän mielelläni lenkkeilen koirakamujeni kanssa tai erilaisten kädentöiden parissa.

Verkkolaskujen vastaanotto

Operaattori: Open Text Oy

Verkkolaskuosoite: 003731798756

OVT-tunnus: 003731798756

Sähköpostilaskujen skannausosoite: paivakotikullannuppu@heeros-invoices-fi.com