Päiväkoti

Ryhmät

Kullannupussa on tilat neljälle lapsiryhmälle: kaksi ryhmää puutalossa ja kaksi ryhmää kivitalossa. Päiväkotirakennuksemme ovat idyllisiä ja kauniita noin 100 vuotta vanhoja. Tilat on sisustettu ja remontoitu rakennusten alkuperää ja historiaa kunnioittaen.

Syksyllä 2021 toiminta aloitettiin Kielojen ryhmässä. Tammikuussa 2022 avattiin Vanamojen ryhmä ja huhtikuussa myös Unikoiden ryhmä. Syksyllä 2022 toimintansa sai aloittaa viimein myös Esikoiden ryhmä.

Kielot

Esikot

Unikot

Vanamot

Aukioloajat

Päiväkotimme on auki arkisin klo 06.00-17.00. Tarvittaessa ja erikseen sovittaessa päiväkoti on auki myös klo 18.00 asti.

Lapsen hoidontarve ilmoitetaan oman ryhmän henkilökunnalle aina edellisen viikon maanantaina.

Päiväkotimme ensimmäinen syyskausi alkoi 25.10.2021. Arkipyhinä päiväkoti on aina kiinni (loppiainen, pääsiäinen, itsenäisyyspäivä, helatorstai, juhannusaatto, joulupyhät, vappu). Lomakaudet (kesäkuukaudet, joulun välipäivät, vuoden vaihde, hiihto- ja syysloma) olemme auki tarpeen mukaan.

Pedagoginen toimintasuunnitelma

Kullannupussa kaikkea hoitoa, kasvatusta ja opetusta ohjaa sekä valtakunnallinen että Tampereen kaupungin varhaiskasvatussuunnitelma. Uusi varhaiskasvatuslaki on kaiken pohjana. Laadimme vuosittain toiminnallemme pedagogisen toimintasuunnitelman, jotta voimme ottaa huomioon lapsiryhmien ja lasten yksilölliset kasvatukselliset tarpeet sekä mahdollistaa lasten ja vanhempien osallisuuden toiminnan suunnittelussa. Voit lukea koko pedagogisen toimintasuunnitelman alta.

Lukuvuoden 2022-2023 teemana on Jumalan luoma kaunis luonto.

Kiusaamisen ehkäisysuunnitelma

Jokaisen päiväkodin on laadittava yksikkökohtainen kiusaamisen ehkäisy ja siihen puuttumisen suunnitelma. Voit lukea Kullannupun kirjallisen suunnitelman alta.